Lsm.lv., atsaucoties uz izdevumu "Aftonbladet", vēsta, ka Zviedrijas policija aizturējusi vīrieti, kurš bija aizdomās turamais šodien Stokholmas centrā notikušajā teroraktā. Šādu informāciju oficiāli sniegusi Zviedrijas policija.


Zviedrijas ap 22 vakarā pēc Latvijas laika oficiāli ziņojusi - veiktās operācijas laikā izdevies aizturēt vīrieti, kuru turēja aizdomās par terorakta veikšanu Stokholmas centrā.

"Aftonbladet" vēsta - aizdomās turētā vīrieša aizturēšana norisinājusies Stokholmas ziemeļu daļā. Izdevums ziņo - uz šī vīrieša drēbēm atrastas stikla lauskas. Vīrietis neesot pretojies aizturēšanai. Kā ziņo zviedru medijs, šis cilvēks ir ievainots un atzinies nodarītajā.

Savukārt aģentūra LETA ziņo - saistībā ar Stokholmā piektdien notikušo uzbrukumu aizturēts viens cilvēks, bet vīrietis, kurš vadīja kravas mašīnu, joprojām nav notverts, paziņojusi Zviedrijas policija.

Policija apstiprināja, ka Stokholmas ziemeļu piepilsētā aizturējusi kādu vīrieti, kas pēc izskata atbildis policijas publiskotajam aizdomās turamā attēlam.

Zviedrijas mediji ziņoja, ka aizturētais vīrietis atzinies uzbrukuma sarīkošanā, bet policija to neapstiprināja.

Kā ziņots iepriekš, šodien, 7. aprīlī, vienā no Stokholmas galvenajām iepirkšanās ielām kravas auto ietriecās ļaužu pūlī un pēc tam - veikala sienā. Jaunākā informācija liecina - bojā gājuši četri cilvēki, trīs no tiem notikuma vietā, viens - slimnīcā. Ievainoti 15 cilvēki, tostarp bērni. Notikusī traģēdija tiek uzskatīta par teroraktu.

LSM.lv