Uzzinot par skaudro darbinieces situāciju, kad meitene pēc šķiršanās no drauga palikusi uz ielas, lielveikalu tīkls "Rimi Latvia" esot sazinājies ar jaunieti, vēsta Apollo.


Raidījums "Degpunktā" ziņoja, ka Jelgavas pašvaldības policija, nakts reida laikā, saņēma ziņu, ka kādas mājas bēniņos mitinās bezpajumtnieks. Tā izrādījās kāda meitene, kura, kā vēlāk pati atklāja, ir "Rimi" darbiniece, kuru pirms neilga laika no dzīvesvietas izlicis viņas puisis

Tā kā ar veikalā nopelnīto naudu nepietiek, lai noīrētu dzīvokli, viņai nekas cits nav atlicis, kā praktiski dzīvot uz ielas.

"No publiskās informācijas, uzzinot par darbinieces situāciju, esam uzrunājuši darbinieci un informējuši par iespējām palikt mūsu uzņēmuma dienesta viesnīcā, tāpat savu palīdzību ir piedāvājis arī Jelgavas sociālais dienests," Apollo norādījusi  "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Bite. 

Viņa skaidro, ka "Rimi" piedāvā iespēju bez maksas dzīvot dienesta viesnīcā Rīgā. 

"Iespēja bez maksas dzīvot dienesta viesnīcā Rīgā ir viena no iespējām, ko papildus dažādiem darbinieku labumiem, piemēram, atlaidēm mūsu veikalos, apdrošināšanai vai saliedēšanās pasākumiem, piedāvājam saviem darbiniekiem, kuri dzīvo tālāk par 50 kilometriem no darba vietas Rīgā. Šobrīd šādu iespēju izmanto apmēram 70 darbinieki, piemēram, no Jēkabpils, Rēzeknes, Tukuma, Cēsīm, Salacgrīvas," saka Bite.